20 April 2008

Pullan kuulumiset

Pullan voi oikein hyvin olosuhteisiin nähden, on vielä pitkän aikaa toipilaana mutta nyt jo niin villi ettei tahdo millään pysyä turkissaan,(vaikeaa on kun on niin paljon paljasta pintaa näkyvissä... ). Kävelylenkillä olessa tahtois juosta ja loikkia joka paikassa, siinä on tekemistä että sais hänen kävelemään rauhallisesti hihnassa.

Eilen Pulla pääsi jäljestämään pellolle ja kyllä oli intoa vaikka toisille jakaa. Jälki oli sellainen että joka askeleella oli makupala, ei kovin pitkä kun on kumminkin kevään eka jälkireeni ja muutenkin pitkästä aikaa pääsi tekemään jotain.

Pullalla oli kova hinku jäljelle, yritti vetää pellolle päin vauhdilla ja minä kovasti komentamaan että ottais rauhallisesti. Vihdoin pääsimme paalun luokse ja Pulla istumaan. Hetken rauhotuttiin ja käsky lähteä jäljestämään. Pulla jäljesti aika tarkasti, pikkusen oli hosumisen makua. Into ylitti taidot näin pitkän reenitauon jälkeen. Jalka ei haitannut ollenkaan, ehkä olis pikkusen saanut haittaa ei olisi ollut niin huolimaton jäljellä,ja olis malttanut ajaa jäljen tarkemmin. Ei muuta kun reeniä lisää, saa jotain mielekästä tekemistä kunnes on kunnossa tosi toimiin.

Maanantaina 21.4 menemme Eläinklinikka Apexiin kontrollikäynille ja samalla röntgenkuvataa Pullan polvi, saa nähdä kuinka hyvin on lähtenyt paranemaan ja koska voi aloittaa uintiharjotukset.

No comments: