24 April 2008

Pitkon reenejä

Pitkon kanssa oltiin hakureeneissä tiistaina ja tällä kertaa kokeiltiin minkälainen vaikutus on Pitkoon kun ekalta maalimieheltä, joka oli valmiina piilossa, ei tulekkaan palkkaa heti vaan otin Pitkon hallintaa ensin ja sitten vasta sai maalimieheltä palkan. Toisella maalimiehellä, joka myös oli valmiina, oli ilmaisut paljon vaativammat ja kuuluvammat, kun meinas varmaan että taasko mamma tulee häiritsemään ja palkan saanti viipyy. Kyllä se vaikuttaa positiivisesti ilmaisuihin kun ei palkka tule aina samalla tavalla. Loput maalimiehet sitten otimme helpomman kaavan mukaan ja pidettiin hauskaa. Alkaa toi hallintakin luonistua maastossakin.


Tuulan kanssa jäimme vielä hakureenien jälkeen ottamaan esineitä, niitä kun tulee aivan liian vähän reenattua ja vieläpä harvemmin vierailla esineillä.



Tallasimme esineruudun ja hain Pitkon autolta, Tuula sillä väli oli vienyt 3 kpl esineitä piiloon.


Lähetin Pitkon hakemaan esineitä, meni hyvin takarajalle ja löysikin esineen ja toi vauhdilla mammalle. Kauempana olevat esineet tuli melko vaivattomasti , toki siinäkin on paljon parantamisen varaa vielä, mutta lähellä oleva olikin hankalampi. Yksi hyvä juttu tässä reenissä oli, että Pitko ei kertaakaan meinannut lähteä vaihtamaan esineitä.

No comments: