11 April 2008

Pitko esinereenit

Pitkon kanssa olemme reenanneet esineitä tänä keväänä kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla teimme niin, että Pitko näki kun kaksi esinettä vietiin esineruutuun ja kaksi siellä oli jo valmiina. Pitko haki ne esineet jotka se oli nähnyt sinne vietävän ja kaksi muuta haki aika hyvin. Teki töitä hyvällä motivaatiolla. Esineet olivat vieraat.

Toisen kerran pääsimme porvoolaisten kanssa esinereeneihin kaffebergintielle. Pitkolle tehtiin niin, että näki kun esine jätettiin ruutuun, lähti hyvin hakemaan esinettä, löysi ja toi hyvin. Seuraavat esineet olikin sitten vaikeita, näytti että haju oli esineistä mutta ei malttanut paikallistaa tarpeeksi missä esine oli. Työskenteli kumminkin sitkeesti ja muutaman kerran otin Pitkolla uuden lähetyksen ruutuun. Lopulta kumminkin sai kaikki esineet ylös mitkä olikin tarkoitus nostaa. Myös tässä reenissä oli vieraita esineitä.

Kuten Miettisen Jukka kommentoi kannattais Pitkolla opettaa tarkempaa työskentelyä ja että sillä olisi heti esineruutuun lähdettäessä nenä auki. Siihen sitten paneudutaan ja reenataan se asia kuntoon.

No comments: