07 March 2007

P&P Maneesireenit 13.02.2007

Pullan reeni:

Seuraaminen:
Oli alusta lähtien vauhti päällä ja haukkui ( komensi minua) seuraamisessa aika häiritsevästi. Parit pakotteet jo alkoi keskittyä tekemiseen.
Käännökset tuntuivat nostattavan kierroksia, nopeuden muutokset taas pistivät keskittymään. hyvä että virettä löytyy.

Seisominen:
Lähtee hyvin seuraamaan käskyn saatua pysähtyy, mutta ottaa pari askelta ja pysähtyy. On rauhallinen ja pysyy paikalla.
Pysähtymistä saatava nopeammaksi.

Istuminen:
Lähtee hyvin seuraamaan käskyn saatua istuu nopeasti. Vois katsoo saako vieläkin nopeammaksi. Muuten kyllä on hyvässä vireessä ja halukas tekemään asioita.

Pitkon reeni:

Maneesin pihalla alkoi haistelee hevosten hajuja, muutama nyppäsy, niin alkoi katsella minua. Kysyin, että mennäänkö ottaa tottista, niin sitten muistui sille mieleen et täällähän sitä olla tekemässä. Ja niin mentiin maneesiin sisään ja taas alkoi hevosen hajut kiinnostaa. Aloin kyselee että tottistako tehtäis niin kyllä hevosen hajut jäi toiseksi.

Seuraaminen:
Seuraamisessa oli pallo piilossa niin kyllä oli aikamoista hosumista. Tulin siihen tulokseen että liian aikaista laittaa palloa vielä piiloon. ei muuta kuin pallo esille ja seuraamaan. Meni paljon paremmin ja keskittyneesti. Oli oikeassa paikassa ja pysyi suorassa.

Paikaalla makuu:
Pitko on perusasennossa ja siitä käsky maahan. Menee aika nopeesti alas ja jätän koiran, siirryn itte hihnan verran koiran eteen. Makaa rauhallisesti ja tarkkaavaisesti
vaikka maneesissa on häiriötä. reenattava nopeutta maahan menossa.

Pitkolla hyvä vire ja tekemisen halua riittää.

No comments: