28 May 2008

Pullan ja Pitkon kuulumisia

Tuli käytyä Pullan kanssa Apexissa Eskelisen luona kun oikean jalan leikkaushaava alkoi märkiä tosi pahasti, oli tulehtunut ja saatiin kunnon "hevoskuuri" Pullalle. Onneksi antibiootit alkoivat puree tulehdukseen pikkuhiljaa ja saatiin se tulehdus hoidettua. Toipuminen on nyt sitten alkanut mennä parempaan suuntaa ja Pulla käyttää aika mukavasti oikeaa jalkaan. Varaa jo painoa jalalle kun käy pissalla ja nostaa vasenta takajalkaa oikein miehekkäästi. =) Kävelessä kyllä vielä ontuu jonkin verran, jos löytää mukavan hajun niin kiirehtis mieluimmin kolmella jalalla kuin käyttäis neljää jalkaa ja menisi hitaammin. Joten vielä on harjoiteltava, että Pulla oppisi käyttämään kaikkia neljää jalkaa tasapuolisesti. Siinä sitä puuhaa riittääkin kun, Pullasta alkaa pikku hiljaa tuntua tylsältä, kun ei saa mennä niinkuin se itse haluasi.
12.6. on sitten totuuden hetket kun mennää Apexiin röntgenkotrolliin ja nähdään miten jalka on lähtenyt luutumaan. Siihen asti vaan hiljaa kävelyä hihnassa ja muuta kuntoutusta.

Pitkon reenejä
Pitkon kanssa olla käyty muutamia kertoja pellolla jäljestämässä. Olen tehnyt jäljen niin , että joka askeleella on makupaloja jotta saisin Pitkon tarkistamaan aseleet ja jäljestämään nenä alhaalla. Motivaatio on nyt parempi kuin viime kesänä kun vaihdoin makkarat koiran purkkiruokaan, jota laitan jäljelle. Pitko ajaa jälkeä hyvin, tarkastaa joka askeleen ja etenee määrätietoisesti jäljellä. Jäljet ovat olleet pitkää suoraa ja ruokapurkki jäljen päässä. Ilmasee hyvin purkin, käy maahan ja purkki jää etutassujen väliin. Siitä on hyvä jatkaa eteenpäin reenejä.
Ollaa myös reenailtu Pitkon kanssa tokoa, kun meidät kelpuutettiin Porvoon palveluskoirien SM-tokojoukkueeseen. Vaikka meillä ei vielä silloin ollut minkäälaista näyttöä mistään virallisista tokokisoista. Tottakai olin tosi otettu kun kuulin, että päästiin mukaan vaikka muitakin tulijoita oli.
Nyt sitten ollaan reenailtu alokasluokan liikkeitä ja minä olen opiskellut alokasluokat sääntöjä. Siinä sitä riittääkin reenattavaa. Ehkä enemmän minussa kuin Pitkossa koska, mun täytyy muistaa, että Pitko on niin paljon erilaisempi kaikessa tekemisissään kuin Pulla. Välillä on tuntunut, että tästä ei tule mitää kun luulee asiat olevan kunnossa niin tuleekin takapakkia ja taas mietittävä mitenkä sen asian junailee kuntoon. Välillä taas huomaa, että jokin asia ei olekkaan niin vaikea kuin ensin on tuntunut. Siinä sitten kuukausien reenailemisen jälkeen päätin ilmoittaa Pitkon tokokokeisiin Hyvinkäälle jotka oli 27.5.08. Ajattelin että olisi hyvä nähdä ennen toko SM:iä missä mennää kisatilanteessa kun en ole Pitkon kanssa kisannut aikasemmin.
27.5 iltapäivällä lähdettiin ajamaan Hyvinkäälle kisapaikalle. Kyseessä oli iltakisa, eikä matkaa ollut kuin alta satakilsaa. Kisapaikalla sitte ilmottautuminen ja kilpailukirjan ostaminen ja täyttäminen. Numerolapun saatuamme otettiin kisojen alkamista.

Kaikenkaikkiaan koe meni tosi hyvin saatiin 186,5p ykköstulos ja oltii alokasluokassa kolmanneksi paras.
Tuomarina oli Hannele Pörsti

Ihan hyvin ensimmäiseksi tokokokeeksi. JEEE, JEEEE......

1 comment:

Unknown said...

Hienoa Pitko & Kiti! Pitkostahan tulee vielä ihan tokotykki!! :-)