17 September 2010

Joukon touhuja

Täytyy myöntää ettei toi Jouko taida olla mikää "häkkikoira", pienempänä karkasi tarhaan sisään kun isot likat oli siellä, mut eilen keksi et tarhasta voi myös karata ulospäin! Ei auttanut kuin alkaa parannella ja vahvistaa porttia, koska siitähän se pikku Jouko tuli pois. Hiukan kettingillä portti paremmin kiinni niin on "pikkunen" toistaiseksi pysyny siellä.
Kun ei enää päässy tarhasta pois tulema omia aikoja alkoi askarrella vintin rappusissa olevan portin kanssa sillä seurauksel että jätti takajalan rappujen rakoo ja huuto oli kova. eipä auttanutmuuta ku juosta ulos kattoo mitä taas on tapahtunut, siellä se huuti jalka puristuksis. Ala irrottelee just laittamia kettinkejä portista et pääset Joukon avuksi, ja irrottamaan likan pinteestä. Olin ihan varma et jalka on risa! Kokeilemalla ja tunnustelemalla en löytänyt mitää vikaa jalasta eikä Joukokaan ontunut sitä yhtää, mennä viipotti kuin mitään ei olis tapahtunutkaa. HUH;HUH;
Iltapäivälllä lähin Joukon kanssa mettää juoksentelee niin "viksuna" koirana keksi et sieniä voi syödä ihan niinkuin ruokaa, ja mun sieni tuntemuksella tietys hätäännyin et kuinka täs tulee käymää kun en tienny mitä sieniä kaveri veti napaansa. Sen verran erotan kärpässienet, ettei niitä ainakaa ollu syönny. No, apteekin kautta ostamaa hiilitabletteja ja sitte kotia syöttämää tabut Joukolle! Ei ainakaa vielä ole näkynyt mitää epätavallista. Taijettii Joukon kans selvitä pelkäl säihkähyksel ja muutamal harmaal hiuksel. =)) Ainaki pitää minut valpaana...... ;))

No comments: