15 October 2008

Kuulumisia

Pulla kävi hakureeneissä viikonloppuna Järvenpäässä, otettiin muutama pisto ja suorapalkka, tulin huomaanneeksi ,että taitaa Pulla olla aika villi ja vapaa, kun toimi metsässä aivan oma-aloitteisesti. Eli ekalle maalimiehelle meni hyvin ja sai palkan siltä heti kun tuli piilolle, mutta kun aloin kutsua Pullaa sieltä pois olikin kerinnyt ihan itse päätellä missä oli seuraava maalimies ja menikin itse keskilinjan yli ilman ,että näin koko otusta, ennenkuin kuulin maalimiehen kehuvan Pullaa löydöstä. No ainakaan ei voi olla Pullalla motivaatiosta puutteta... Muuten koko reeni meni aivan hyvin, Pullalle vaan hiukan enempi kuria niin kyllä siitä hyvä tulee.
Oltiin Heidi Helinin kanssa reenailemassa hakua Nurmijärven suunnalla viikolla ja nyt Pullalle laitettiin maalimiehet yksitellen. Ekalla ja tokalla maalimiehellä Pullalla oli suorapalkat ja tuovat Pullan keskilinjalle syötellen samalla lihapullia, kolmannelle meinasin että kokeillaa nyt miten menee kun otetaan koko kuvio, eli hakee rullan maalimiehelta ja tuo mulle, lähetän näytölle, yritän roikkua näyttöliinan perässä. Olin aivan yllättynyt kun reenit meni aivan kuin olin suunnitellut. Ei mitään probleemia Pullalla etteikö olisi jaksanut juosta näytölle vaikka osan matkasta roikuin liinassa kiinni.
Alkaa pikkuhiljaa olla Pullan takajaloissa voimaa, että ei väsähdä heti vaikka joutuu juoksemaan näytölle, tosin vain yhdelle maalimiehelle tällä kertaa.
Pitko on edelleen saikulla ja joutuu tyytymään seuraneidin rooliin. Vaikka kyllä koville sillä ottaa semmoinen virka. Pitkolla ontuminen on vähentynyt huomattavasti ja näyttäis , että parempaan suuntaa ollaa menossa. Kädet ristiin, että lääkekuuri tehoaa ja päästää paranemisen myötä jälleen reenailemaan, siihen asti Pitko saa tyytyä olemaan rauhallisesti.

No comments: