20 September 2008

P & P:n kuulumisia

Niinpä se kesä vierähti aivan huommaamattomasti ja syksykin tekee tuloaan. Ja aikaa on vierähtänyt kun viimeksi olen ehtinyt kirjoitella kuulumisia Pullasta ja Pitkosta.

Pulla on toipunut tosi hyvin ristarileikkauksista ja menee kuin pieni sika metsässä kun pääsee juoksemaan vapaana, olemme myös alkaneet käydä Porvoossa laskettelurinteessä juoksemassa ja kävelemässä ylös (huom. Pulla juoksee rinnettä ylös, en minä). Tavoittena on saada hyvät lihakset takajalkoihin ja samalla myös voimaa, että päästäis ensi vuonna kisaamaan jälleen. Kesällä myös uitiin paljon mikä on myös hyvää liikuntaa ja samalla Pulla joutuu käyttämään molempia takajalkoja tasapuolisesti.

Hakua ollaan myös reenailtu Pullan kanssa jonkin verran, että saan sillä mielenkiinnon pysymään korkealla ja ettei taito pääse ruostumaan. Kovasti on innokas kun pääsee hakurataa tallomaan sitten otetaan muutama pisto etsimistä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita kyllä piisaa kun katsoo Pullan menoa metsässä. Takajalkojen voima ei vielä ole niin hyvä että meno olisi täydellistä ja sulavaa mutta kyllä se ensi kesänä on jos ei tule mitään takapakkia.

Pitkon kanssa ollaa tällä hetkellä sairaslomalla kun revähdytti takajalan ja alkoi ontumaan pahasti jalkaa. Siinä meni sitten ohi toko-piirimestaruuskisat kuin Porvoon näyttelyt. Kyllä harmittaa, mutta elämä on....

Pitko kyllä on ehtinyt näytelmissä juosta kesän aikana.
28.06.2008 Järvenpäässä saatiin AVO EH, Tuomarina Bojan Matakovic
17.08.2008 Heinolassa ja saatiin AVO EH1. Tuomarina Roger Vanhoenacker.
24.08.2008 Hämeenlinna ja saatiin AVO ERI2 PN 4 Tuomarina Hassi Assenmacher

No comments: