07 July 2010

Kevään touhuja

Taisin unohtaa kirjoittaa Pitkon astutusyrityksestä. Kevättalvella Pitkoa yritettii astuttaa toisen omistajan pyynnöstä, mutta se ei onnistunut monista yrityksistä huolimatta, joten Pitkolla ei sitten tullut omia jälkeläisiä. :( Mutta asialle ei voi mitää ja se siitä Pitkollahan on jo ikää 5v enempiä astutusyrityksiä ei kannata miettiäkää. Näin sitten Pitko siirtyy kokonaan mulla. ;)
Näytelmissäkin on keritty käydä.
Erkkarissa 12.06.2010 Pitko oli KÄY ERI 4 ja arvostelu oli ihan hyvä.
Kotka KV 19.06.2010 Pitko oli KÄY ERI 1 PN 3 VARASERT hyvän arvostelun
Ollaa jo päästy hakureeneis ja peltojälkireeneis käymää, siitä se taas alkaa reenailut ja pikku hiljaa ettimään sopiva ajankohta kokeeseen.
Pikku Jouko kävi elämänsä ekois näytelmis ja meni oikein hienosta.
Erkkarissa 12.06.2010 Jouko oli JUN EH hyvän arvostelun.
Kota KV 19.06.2010 Jouko oli JUN ERI 2 hyvän arvostelun.
Näytelmä koiria heistä on tullut.... =)))
Joukolla eka kevät on ollu ihmeellisyyksiä täynnä, uusia hajuja ja ötököitä ja uimaan opettelemista. Eilen Jouko ui ensimmäisen kerra kunnolla ei räiskinyt etutassuilla henkensä hädässä peläten hukkumista. Mutta sitten joku merihirviö alko seuraa kun Jouko ui rantaa päin, ihmetteli mikä kumma se on... tuli rantaa ja katteli ihmeissää mihin hirviö oli hävinny kun ei seurannu enää rannas. merihirviö oli Joukon häntä, huomasi hännän kun käänty taaksepäin kattelee ja alko pyöriä ympäri.... ;))) OHO.
Jouko on myös alkanu peltojälki reenit ja on tosi hyvä jäljestämää, tuntuu olevan aika luonnollista sille toi jälkihomma. Yhet hakureenit on myös takana eikä siinäkää mikää huono ole.
Tottista on myös reenailtu, mutta kun Joukon kasvattaja Johanna Nivala oli Porvoossa pitämäs tottisviikonloppua sain kyl oikein kunnolla läksytystä kun huomas että Jouko viis veisas missä meikäläinen on. Joukolla kuulemma on oma sisäkkö joka antaa joukolle LIIAN HELPOLLA ruoan.:( kyllä alko korvii kuumottaa. Ei muuta ku neuvosta opiksi ja sisäkölle lopputili... Ja kas kummaa pikkuhiljaa Joukolle alkoi löytyä korvat. Kiitos Johannalle herätyksestä.
Oli oikein mahtavaa viikonloppu reenit oli hyviä ja RUOKA tosi hyvää, kiitos KOKILLE. Porukka oli täysil mukana. Lisää tällaista touhua.
Pullal menee hyvin oltii sen kans hakureeneis ja oli kuin nuori koira hyvillä pistoilla ja innolla. Kivaa kun koira vielä tossa ijässä on villi kuin mikä.

No comments: