09 April 2008

Pitkon kuulumiset

Nyt kun sain taas kirjoiteltua, niin kai sitä on jatkettava.

Pitkon kanssa olimme maneesireeneissä syksyllä ja keväällä, mutta ne jäivät kesken kun itse jouduin käsileikkaukseen ja en uskaltanut lähteä reenailee kun käsi oli kipeä. Teimme kuitenkin jotain pientä aina, muuten olis mopo karannu käsistä kokonaa.

Kun kevättä kohti mentäessä olen kuntoutunut niin olemme Pitkon kanssa pystyneet reenailemaan paremmin.
Olemme reenaileet hakua pitkin talvea kun on ollut mahdollisuus vähäisen lumen vuoksi.
Hakureenit on alkanut mennä hyvin ja Pitko on mennyt aika hyvin eteenpäin reeneissä. Ilmasut on vielä vähän vaiheessa, mutta maalimiehen luona kyllä on pysynyt eikä aikomustakaan jättää sitä. Ei muuta kun reenejä lisää erilaisissa paikoissa ja reeniryhmissä jos vain mahdollista. Olemme onneksi päässeet vierailemaan porvoolaisten reeneissä ja mukavaa on ollut kun on saanut hyviä neuvoja jatkossa mitenkä sitä ilmaisua voi vahvistaa. Pitko on haukkuva hakukoira ja haluaisin että sen haukku olisi mahdollisimman kuuluvaa ja yhtäjaksoista. Paljon on vielä reenattava, että voitaisiin mennä kokeisiin asti.

Kävimme myös tutustumassa Hyvinkäällä Koirakylpylä Aptuksessa. Siitäkö Pitko tykkäs kun pääsi uimaan altaaseen ja vieläpä talviaikaan kun muuten olla uitu vain kesällä. Se on hyvää liikuntaa kun talvi on ollut niin vähäluminen, että ei ole päässyt irrottelemaan hangessa.

No comments: