21 January 2007

Pitkon askartelut

Tässä päivänä muutamana kun Pitko oli ollut yksin pihalla, minun ja Pulla ollessa sisällä, tämä pikku termiitti oli keksinyt ,että tuolla talon seinän vieres on jotain mielenkiintoista ja alkanut kaivaa sitä esille. En tiedä mikä oli askartelun keskeyttänyt, onneksi, koska Pitko oli kaivanut esille viemäriputken joka menee lokasäiliöön. Onneksi huomasin sen ennenkuin maa oli jäätynyt niin paljon että putki olis jäätynyt.

Yhtenä iltana, kun en taaskaan pitänyt Pitkoa silmällä sisällä, olisinko puhunut puhelimes tai istunut tietsikan ääres, niin Pitko tulee tuvan puolelta sen näköisenä et arvaa mitä mulla on suussa? No , käskin Pitkoa tuomaan aarteen mulle, ja kas kummaa sieltä löytyi mandariini jonka oli ottanut pöydältä. Talvella kun tarvii noita vitamiineja vähän enemmän.

Eikä siinä vielä kaikki: Tänään Pitko oli taas yksin pihalla ja minä tietysti olin unohtanut tarhan oven auki, niin kuinka ollakkaan Pitko oli varmaan tuumannu, että Pullan koppi kaipaa siivoamista ja pientä sisustamista. ( oli jo aikaisemmin syksyllä siivonnut ja sisustanut oman kopin) Kun sitten katselin missähän Pitko oli niin voi kauhistus, Pullan kopista oli viltit viety ulos ja oviaukon rätti revitty. Eihän Pulla tarvi niin paljoa vilttejä kopissaan kun ei Pitkollakaan ole kuin pehkuja omassa kopissa.

2 comments:

Kennelkissa Jorma said...

Heips P&P!

Tuutteko maneesitreeneihin tänään?

Kyseleepi Pikku-T & Roxanne

Ritva & Kirppu said...

Vaikuttaa siis siltä, että noilla Ihmeperheen sisaruksilla on siivous verissä. Syksyllä Kirppu touhuili jotain ei niin sallittua sisätiloissa ja takapihan ovi oli auki. Vetäsin ilmaa keuhkot täyteen, jotta saan ääneen riittävästi kaikupohjaa ilmaistakseni mielipiteeni kyseiseen touhuiluun. Ääni ei aivan ehtinyt suusta ulos, kun Kirppu hyppäs metrin ilmaan, tempas petinsä mukaan ja kiskasi sen ulos niin, että oven karmit rytisi. Siellä se veti ympäri pihaa rinkiä punkkansa kanssa ja ravisteli siitä pölyjen lisäksi sisuskalut ulos. No, pääasia että naapureita nauratti! Ja sisustamisesta puheen ollen, Kajaaniin jää vastamaalattu seinä ihanalla mustalla koirankarvapehmusteella. Nyt olen tulossa sinne etelään vaaleenvihreen koiran kanssa.